fredag 31 januari 2014

Snickrar.

Yngsta medlemmen i teamet behövde en skrylla så vi passade på att snickra ihop en när snön ändå vräkte ner ute . Imorgon blir det ett test på Grytteredssjön.

söndag 26 januari 2014

Nya tag.

Kombinerade skridsko och pimpel idag.Både frugan och barnen plockade abborrar. Tyvärr blev det lite för blåsigt och kallt för att det skulle vara riktigt roligt.Nästa helg ska vi jaga gammelgäddan.

lördag 25 januari 2014

Trög premiär.

Härligt att komma ut men trögt fiske . Gösarna var inte på hugget men Leffe och Peter lyckades ändå lura upp varsin mindre firre.Leif lyckades dessutom gneta upp sin på ett crankbait, coolt.

söndag 19 januari 2014

Bonito.

Gjorde en gipsavgjutning av en bonito vi fick i Bua några år sedan. Lyckades äntligen få tummen i och plocka ihop den nu när isen varken bär eller brister.Tyvärr kollade jag i en gammal fiskbok istället för på kortet så färgerna och teckningen stämmer inte men jag orkar inte bry mej.

torsdag 2 januari 2014

Hästholmen.

Försökte fånga en lax från klipporna idag tillsammans med Mathias, Jimmy och Kisse. Vi såg några firrar men det nappade inte förrän jag råkade stoppa huvet i korvgrytan.Den tog på en liten löja och släppte direkt.Sedan hände inte ett skit.